Kuvistaan brändi tunnetaan!

Kuvistaan brändi tunnetaan!
Kuvistaan brändi tunnetaan!

Riippumatta siitä, oletko yksinyrittäjä, pienyritys tai isompi toimija, visuaalinen viestintä kuuluu oleellisesti brändin ylläpitoon ja kehitykseen. Perinteisten painotuotteiden lisäksi läsnäolo verkossa ja erityisesti sosiaalisessa mediassa on tänä päivänä keskeinen osa yrityksen markkinointiviestintää. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa? Sitä, että onnistuneeseen viestintään nykyään tarvitaan kuvia entistä enemmän! Persoonallisia, laadukkaita, brändisi tarinaa tukevia kuvia. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuvauspaketti.

Kuka?

samuli-omakuva
Samuli

Olen Samuli Hellman, valokuvaaja ja yrittäjä. Keskityn valokuvaamisessa olennaisesti siihen, mistä minulla on eniten omakohtaista kokemusta: yritysten ja brändien visuaaliseen viestintään. Toimin yrittäjänä verkkokauppa Miss Windy Shopissa, joka myy klassisia naistenvaatteita ainutlaatuisille naisille. Miss Windy Shopin toimintaan on alusta alkaen kuulunut vahvasti näyttävä visuaalisuus sekä halu tehdä omaa juttua, ja kuvaammekin itse sekä verkkokauppaan tulevat tuotekuvat että fiiliskuvat. Molemmilla on erittäin tärkeä rooli yrityksemme identiteetin luomisessa, mutta erityisesti brändimme tunnetaan tunnelmallisista fiiliskuvista, jotka saavat sosiaalisessa mediassa laajasti näkyvyyttä. Kun suunnittelemme yhdessä Sinun yrityksesi visuaalista viestintää, vahvuuteni on siinä, että pystyn näkemään kokonaiskuvan paitsi valokuvaajan, myös yrittäjän näkökulmasta.

Ammattitaitoinen kuvausten suunnittelu juuri teidän tarpeisiinne

Kuvausten suunnittelu on moniosainen palapeli, joka kannattaa suunnitella hyvin!
Kuvausten suunnittelu on moniosainen palapeli, joka kannattaa tehdä hyvin!

Palveluihini kuuluu studio- ja miljöökuvaus sekä ammattitaitoinen kuvausten suunnittelu. Jos tiedät tarkkaan, mitä haluat, voit ottaa suoraan yhteyttä, niin varataan sinulle kuvausaika! Useimmiten on kuitenkin hyvä vähän jutella etukäteen ja miettiä yhdessä, millaisia yrityksesi kuvatarpeet ovat, millainen on teidän visuaalinen viestinne ja miten voisimme sen parhaiten toteuttaa. Yhdessä voimme suunnitella yrityksellesi kustannustehokkaan kuvausstrategian, joka tuottaa laadukasta materiaalia kohdennetusti juuri teidän tarpeisiinne!

Mihin kuvia tarvitaan?

  • Verkkokaupan tuotekuvat
  • Verkkokaupan yleisilmeen luominen
  • Sosiaalinen media (Facebook, Instagram jne.)
  • Uutiskirjeet
  • Painotuotteet

Kesto 1-2 tuntia. Hinnat alkaen 80e/tunti + alv. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Studiokuvaus

Studiokuvauksissa on mahdollista ottaa eri tyyppisiä kuvia:

  • Tuotekuvat
  • Yrityksen henkilöstökuvat
  • Fiiliskuvat
  • Taiteelliset kuvat

Studiomme sijaitsee osoitteessa Tulliportinkatu 55, 80130 Joensuu.

Hinnat alkaen 100e/tunti tai 600e/8 tuntia (alv. 0%). Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Miljöökuvaus

Miljöökuvauksissa otetaan tunnelmallisia fiiliskuvia, joita voidaan käyttää muun muassa mainoksissa, sosiaalisen median viestinnässä ja verkkosivujen tunnelman luomisessa. Kuvauspaikka voi olla ulkona tai sisätiloissa riippuen toivotusta tunnelmasta ja aihepiiristä. Autan mielelläni kuvauspaikan valitsemisessa ja organisoinnissa.

Hinnat alkaen 100e/tunti tai 600e/8 tuntia (alv. 0%) + mahdolliset matkakulut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Studio- ja miljöökuvauksia voi vapaasti yhdistellä juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden luomiseksi – ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme yhdessä tehdä!